• video

Sitges anytime

Publicado el 5 jun. 2015

Sitges ha estat des de sempre un indret que ha embadalit artistes, turistes i, en general, visitants d’arreu. Per a molts el secret és la seva llum, com van constatar els pintors, escultors i escriptors que, a finals del segle XIX, es van instal·lar a la vila.
I és que la naturalesa ha estat generosa amb Sitges ja que té també el privilegi d’estar situada a la costa del mar Mediterrani i al peu del massís del Garraf. A nivell cultural, el llegat és extraordinari, l’art és viu i les tradicions es mantenen amb modernitat. Sitges ha conservat importants referències medievals i de l’antiga vila de pagesos i pescadors, i ofereix als visitants un important patrimoni arquitectònic. A més, la vila gaudeix d’un caràcter cosmopolita gràcies a la heterogeneïtat de la seva població, on hi conviuen més de 90 nacionalitats diferents.

Ara, el Sitges del segle XXI es basa en la creativitat, el talent i la innovació i, però sense perdre mai les arrels. Sitges vol continua sent una vila que atrau i sedueix.

Sitges és…

300 dies de sol a l’any
26 platges
3 ports esportius
5 museus
1 parc natural
1 camp de golf
més de 5.000 places hoteleres
més de 1.900 places de càmping
29.000 habitants de 90 nacionalitats
més de 400 restaurants i comerços
50 esdeveniments a l’any

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *